Vi vill göra Mors dag speciellt vacker!

Forsbergs blommor finns mitt i Gävle City vid hörnan av stadens torg, har ständigt liv varje dag - och det är inte bara från de starkt färgglada kylarna som lagrar våra vackra färska blommor. Varje morgon görs varuvård på snittblommor och hela teamet av florister förbereder dem för dagens beställningar.

Vi är en blomsterbutik som erbjuder vackra buketter och exklusiva blomsterarrangemang, och vi är stolta över att kunna erbjuda leverans av blommor samma dag och till hela stan.

Den kommande Mors dag den 30 maj 2021 är en särskilt hektisk period eftersom många kunder vill göra beställningar på morsdagsblommor.

Det känns fantastiskt att få se så mångas uttryck av kärlek, att kunna spela en liten roll i familjernas liv, dela tacksamheten, att vara bland alla dessa blommor och vackra meddelanden ... det blir verkligen inte mycket bättre.

Att föra familjer närmare på morsdag!

Och till alla typer av mammor- Oavsett om du är mormor, en lärare, en änka, en bekant, en granne etc. Vi tackar dig för att du utför den viktigaste rollen i liv: Moderskap. 

Vi är så glada för att vi har möjlighet att föra familjer närmare på Morsdag. 

Vi är här för att hjälpa dig att göra livet vackert denna morsdag med vår blommande leverans.  

Välkommen med din beställning!

Lämna kommentar

Alla kommentarer kollas igenom innan de publiceras

Shop now