Nygatan 17, 80320 Gävle

Fira Sommaren med Forsbergs Blommor - Gävles Äldsta och Bästa Blomsterbutik! 
Sommaren är här och det betyder att det är dags att fira med vackra blommor från Forsbergs Blommor! Som Gävles äldsta blomsterbutik, med en historia som sträcker sig tillbaka till 1928, har vi alltid haft en passion för att sprida kärlek, glädje och tröst genom våra blommor. Vår butik drivs idag av den entusiastiska Carola Westin, som med sin internationella erfarenhet och kreativa energi förvandlar varje bukett till ett konstverk. Kom in till oss och upptäck magin med våra stora, vilda och busiga buketter, skyltningar och mycket mer. 
 
Vad du vinner med Forsbergs Blommor 
  • Unika och handbundna buketter inspirerade av naturen. Varje bukett är ett konstverk, skapat med kärlek och omsorg. 
  • Utbildade florister med gesällbrev och tävlingstitlar. Våra florister är experter inom sitt område och garanterar högsta kvalitet. 
  • Personlig service från vårt vänliga och kunniga team. Vi lyssnar på dina önskemål och hjälper dig att hitta den perfekta blomman för varje tillfälle. 
  • Internationella leveranser genom Interflora. Vi kan skicka blommor till dina nära och kära var de än befinner sig i världen. 
  • Ny butik i Valbo köpcentrum, vilket gör det ännu enklare att njuta av våra blommor. Vi ser fram emot att träffa nya kunder och sprida vår blomsterkärlek ännu bredare. 
 
Upplev Glädjen med Våra Blommor 
På Forsbergs Blommor är varje blomma en del av vår passion och vårt hantverk. Vi älskar att sprida glädje och skapa minnesvärda ögonblick med våra blommor. Vår butik är fylld med vackra arrangemang som passar alla tillfällen, från bröllop och begravningar till vardagliga överraskningar. Våra florister Andrea, Marie, Cecilia och Jenny, är alltid redo att skapa något speciellt just för dig. 
Andrea är expert på begravningsbinderier och brudbuketter och sprider alltid glädje med sin kreativitet. Marie är vår konstnärliga florist som skapar fantastiska arrangemang och ansvarar för inköp av krukväxter. Cecilia hanterar beställningar och binder inspirerande buketter med nya färgkombinationer. Jenny, vår pyssliga stjärna, hjälper dig alltid i butiken med ett vänligt leende. 
 
Tre anledningar att välja Forsbergs Blommor 
Personlig touch i varje arrangemang. Varje blomsterarrangemang är unikt och skräddarsytt för att passa just dina behov och önskemål. 
Expertis och kreativitet från ett engagerat team. Våra florister har lång erfarenhet och är alltid uppdaterade med de senaste trenderna inom floristik. 
Ett brett utbud av blommor och växter för alla tillfällen. Oavsett om du letar efter en enkel bukett till vardagen eller ett storslaget arrangemang till ett speciellt tillfälle, har vi något för dig. 
 
Vi ser fram emot att träffa just dig! 
Välkommen in till Forsbergs Blommor och låt dig inspireras av våra vackra buketter och blomsterarrangemang. Vi ser fram emot att hjälpa dig sprida lite extra glädje i din vardag. Och glöm inte att följa med på vårt nya äventyr i Valbo Köpcentrum! Här kommer du att kunna njuta av samma fantastiska service och vackra blommor som alltid, i en ny och spännande miljö. 
Fira sommaren med oss och låt våra blommor lysa upp ditt liv. Vi finns här för att göra varje dag lite vackrare och varje ögonblick lite mer speciellt.  
 
Välkommen till Forsbergs Blommor – där varje blomma berättar en historia! 
 

 

Carola Westin, ägare av Forsbergs Blommor i Gävle

Det är Carola Westin som idag driver butiken. Efter 7 år i Shanghai och 7 år i Singapore längtade hon hem till naturen och årstiderna. Hon älskar att arbeta stort och har mycket tankar och idéer om utveckling och förbättring av butiken. Carola binder gärna buketter med inspiration av naturen. Hon vill att både personal och kunder ska trivas och känna sig välkomna. Specialitet: Stora vilda och busiga buketter, skyltningar. Brinner för: Familjen, Utveckla butiken och GävleCity, Favoritblomma: Dahlia, Morotsblomma Motto: Think big!

 

 

Andrea är vår glada lärka som får oss att skratta så mascaran rinner innan vi ens har öppnat dörrarna till butiken. Hon är musikalisk som få och hon provar gärna på nya saker. Hemma i hennes trädgård syns också hennes intresse för växter och hon spenderar gärna tid i sitt växthus med sina följeslagande katter. 
Specialitet: Begravingsbinderier och brudbuketter
Kommer ifrån: Skutskär 
Brinner för: Återbruk och går gärna på loppisar
Gillar: Att tänka ut trixiga floristiska lösningar och att sportfiska efter stora gäddor när tillfälle ges.  
Favoritblomma: Har många favoriter, Akleja är en.
Motto: Stort och muffsigt ska det vara.

 

Marie har varit längst hos oss. Hon har tävlat i floristik och innehar gesällbrev och är inte bara en kreativ och kunnig florist utan hon är otroligt bra på att skriva vackert. Hennes konstnärstalanger syns i hennes utsökta blomsterarbeten. Hon tar sig an de svåraste utmaningarna med glädje. Med sitt lugn och sin långa erfarenhet är hon som en minigoogle för florister.

Specialitet: Inköpare av krukväxter och textar de flesta av våra band och kort. 

Kommer ifrån: Valbo. Brinner för: Familjen

Motto: Ingen plan ingen verkstad

 

 

Det är oftast Cecilia som svarar när du ringer och det är hon som tar hand om beställningarna som kommer som ska ut på bud och hämtas. Cecilia binder härliga buketter och inspirerar oss med nya färgkombinationer. Hon skapar alltid god stämning med sitt lugn.  
Specialitet: Buketter
Kommer ifrån: Hälsingland, Orbaden
Brinner för: Familjen, ta långa promenader med hunden och resa
Favoritblomma: Exotiska och annorlunda blommor
Motto: I don’t remember the days, I remember the moments.

Jenny är vår pysslande stjärna som möter dig i butiken. Hon älskar att göra fint, och med ett vänligt leende och säker stil hjälper hon dig botanisera bland snittblommor och krukväxter. Hemma hos Jenny frodas krukväxterna och hon inreder och dekorerar som en stylist. 

Specialitet: Hjälpa dig i butiken.

Kommer från: Gävle.

Brinner för: Hemmet och familjen och reser gärna med sambon till Spanien när tillfälle ges.

Favoritblomma: Rosor i alla former Motto: Att få blommor lite då och då borde vara en rättighet.

 

 

 

 

 

 

 

 Välkommen in, låt dig inspireras och känn doften av blommorna!

 

Tillbaka till hem