Forsbergs blommor är en anrik blomsterbutik som startades av Märtha Forsberg 1928 och då var en del av Begravningsbyrån som finns fortfarande än idag. 

1968 Tog Göran och Kerstin Eriksson över butiken och drev den fram till...

2011 Då deras dotter Ulrika Eriksson tog över och drev den fram till 2020 då Carola Westin tog över rodet.  

 

Idag är det Gävles äldsta blomsterbutik och genom vår anslutning till Interflora kan vi skicka blommor till hela världen. Vi älskar blommor och vill sprida kärlek, glädje och tröst genom varje blomma som lämnar vår butik. Vi har utbildade florister med gesällbrev samt olika tävlingstitlar och vi utför alla slags blomsterbinderier. 

 

 

Carola Westin, ägare av Forsbergs Blommor i Gävle

Det är Carola Westin som idag driver butiken. Efter 7 år i Shanghai och 7 år i Singapore längtade hon hem till naturen och årstiderna. Hon älskar att arbeta stort och har mycket tankar och idéer om utveckling och förbättring av butiken. Carola binder gärna buketter med inspiration av naturen. Hon vill att både personal och kunder ska trivas och känna sig välkomna. Specialitet: Stora vilda och busiga buketter, skyltningar. Brinner för: Familjen, Utveckla butiken och GävleCity, Favoritblomma: Dahlia, Morotsblomma Motto: Think big!

 

 

Det är oftast Cecilia som svarar när du ringer och det är hon som tar hand om beställningarna som kommer som ska ut på bud och hämtas. Cecilia binder härliga buketter och inspirerar oss med nya färgkombinationer. Hon skapar alltid god stämning med sitt lugn.  
Specialitet: Buketter
Kommer ifrån: Hälsingland, Orbaden
Brinner för: Familjen, ta långa promenader med hunden och resa
Favoritblomma: Exotiska och annorlunda blommor
Motto: I don’t remember the days, I remember the moments.

 

 

 Välkommen in, låt dig inspireras och känn doften av blommorna!

 

Tillbaka till hem